PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

ZR Allux PVC I ALU STOLARIJA

Telefon: 021/ 82 39 77
Telefon: 063/ 59 74 86
Adresa: Veternik, Milana tepića 59, Novi Sad
Email: allux@ptt.rs
ZR Allux PVC I ALU STOLARIJA Bravari

ALLUX:PVC i ALU stolarija, roletne, komarnici, portali, proizvodnja, ugradnja, servisiranje

ZR ALLUX se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC i ALU stolarije, roletni, komarnika, portala...

PVC STOLARIJA
PVC stolarija se izrađuje od najkvalitetnijih petokomornih profila u više boja.
Izolaciono staklo je izrađeno u više dimenzija i različitih termoizolacionih karakteristika (flot 4 mm + 16 + 4 mm; flot niskoemisiono; 4 mm + 16 argon + 4 mm niskoemisiono; stop-sol 4 mm + 16 + 4 mm niskoemisiono i stop-sol 4 mm + 16 argon + 4 mm niskoemisiono).
PVC stolarija (vrata spoljna i unutrašnja, prozori, portali i sl.) je veoma cenjena zbog kvaliteta, dugotrajnosti, izdržljivosti, čvrstoće i nosivosti. Osim otpornosti na atmosferske uticaje, vazduh i vodu, ona pruža toplotnu i zvučnu izolaciju. Budući da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata, prozore i spoljasnje zidove, vrlo brzo nakon ugradnje PVC stolarije značajno se smanjuje novčani utrošak za grejanje ili hlađenje.
Trajnost ovakve stolarije je veoma duga, a ALLUX daje pisanu garanciju na 5 god i obezbedjen servis 10 godina.
Bez obzira na vaše potrebe, dimenzije, dizajn i kreativnost arhitekte, PVC stolarija će se odlično uklopiti u vašu kuću, stan ili poslovni prostor. Izuzetno je prilagodljiva i moguće je izraditi prozore i vrata svih mogućih vrsta, oblika i dimenzija u skladu sa Vašim željama.

ALU STOLARIJA
Pored pouzdanosti i odlične izolacione sposobnosti, Alu stolarija pruža i estetski doživljaj jer oštre i jasne linije kao i visok stepen završne obrade pružaju moderan izgled i luksuzan stil objektu. Vrata i prozori se mogu praviti od eloksiranih ili plastificiranih profila, sa ili bez termo prekida, od različitih debljina profila, itd.

ROLETNE
Najbolja zaštita stambenog ili poslovnog prostora od sunčevih zraka, kiše, snega ili vetra su svakako roletne kao veoma efikasno rešenje. Održavanja gotovo i da nema. Možete povremeno da ih operete pod mlazom vode ili prebrišete na isti način kao i PVC stolariju.
Roletne za prozore, vrata i terase izrađuju se od Al i PVC vođica sa četkicom i vođica od dekapiranih limova.
Metalni delovi su plastificirani u širokoj paleti boja.
Zastori za roletne napravljeni su od aluminijumskih limova punjenih poliuretanskom penom i od tvrdog PVC-a.
Kutije za smeštaj zastora se izrađuju od tvrdog PVC-a, aluminijumskih i pocinkovanih limova, sa i bez termo-izolacije.

KOMARNICI
Na raspolaganju su:
fiksni kod kojeg je mrežica fiksirana na PVC ram koji se montira na spoljašnu stranu prozora,
rolo komarnik kod kojeg se mrežica izvlači po potrebi, kao roletna.

ZR ALLUX je pouzdan partner, velikog iskustva i izgrađenog renomea koji će brzo, kvalitetno i na vreme izvršiti svoje obaveze, a o čemu svodeče mnogi zadovoljni klijenti, firme i pojedinci, iz cele Vojvodine i Srbije.

ZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA BravariZR Allux PVC I ALU STOLARIJA Bravari