PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Vibrostub

Telefon: 021 847-032
Fax: 021 857-003
Adresa: Zdravka Čelara 67, Bački Jarak
Email: office@vibrostub.com
Web: www.vibrostub.com
Vibrostub Betonska galanterija

Proizvodnja, prodaja i ugradnja BEHATON ploča, metalnih industrijskih i kliznih kapija, fert gredica, kreča, betonskih stubova za ogradjivanje. Dekorativni STENCIL beton. Prodaja gradjevinskog materijala. Izvodjenje gradjevinskih radova.

PROIZVODNJA, PRODAJA I UGRADNJA BEHATONA

Vibrostub Bački Jarak, proizvodi i prodaje betonsku galanteriju (behaton ploče, ivičnjake i slivnike) za popločavanje staza, dvorišta, bašta, prostora oko bazena, trotoara, trgova i drugih površina koje zahtevaju izdržljive, kvalitetne i dekorativne obloge.

PROIZVODNJA, PRODAJA I UGRADNJA METALNIH KLIZNIH i LAGANIH KAPIJA

U mogućnosti smo da po zahtevu klijenta proizvedemo i montiramo lagane metalne kapije, industrijske kapije, kapije sa betonskom armiranom gredom po dimenzijama koje kupac zahteva.

PROIZVODNJA, PRODAJA I UGRADNJA BETONSKIH KUGLI

Proizvodimo i prodajemo betonske kugle za ogradjivanje javnih površina, prostora ispred dvorišta, poslovnih objekata i drugih površina koje je potrebno zaštititi od prolaska vozila.
Betonske kugle su proizvedene u pogonu Vibro stub Bački Jarak primenom najsavremenijih metoda. Kugle su armirane, postojane i veoma otporne. Betonske kugle nisu bojene ali one kugle koje mi ugradjujemo za naše klijente premazujemo zaštitnom farbom u željenoj boji.

DEKORATIVNI STENCIL BETON

Dekorativni beton Stencil po svojim karakteristikama izuzetnog je kvaliteta i čvrstoće zbog sastava materijala koji ga čini.
Otpornost na habanje, aditivi koji su njegov sastavni deo kao i glazura, samo su deo onoga zbog čega je dekorativni beton Stencil široko prihvaćen u svetu pa i kod nas.
Glavne prednosti dekorativnog Stencil betona su njegova čvrstoća i nova tehnika i tehnologija koja se upotrebljava za ovaj vid betoniranja.
Kvalitet Stencil betona zagarantovan je od strane Vibro Stuba kao i naših dobavljača iz Australije koji su nam ukazali poverenje i omogućili ugradnju Stencil betona u Srbiji.
Sav materijal (mustre od specijalnih kartona, boje, lakovi ...) neophodan za Stencil betoniranje poreklom je iz Australije i vrlo je visokog kvaliteta.
Ponuda šema i boja je raznovrsna.

PROIZVODNJA FERT GREDICA

Vibro stub u svom proizvodnom pogonu proizvodi fert gredice standardnih dimenzija i dimenzija po porudžbini.

PROIZVODNJA I PRODAJA GAŠENOG KREČA

Jedna od delatnosti naše firme je i proizvodnja i prodaja gašenog kreča u sopstvenoj krečani. Za ove potrebe imamo više bazena za gašenje kreča što obezbedjuje kontinuiranu proizvodnju za potrebe sopstevnog stovarišta gradjevinskog materijala ili veleprodaju.
U mogućnosti smo da obezbedimo veće količine kreča i stalno snabdevanje stovarišta ili izvodjača gradjevinskih radova.
Krec je pakovan u dzakove od 10, 15 i 30 kg, a prodaje se i u rinfuzi u buradima

GRADJEVINSKI MATERIJAL

Stovarište Vibro stub nalazi se u Bačkom Jarku, ul. Zdravka Čelara 67 i u ponudi ima standardni gradjevinski materijal i kompletan asortiman iz našeg proizvodnog programa: betonske stubove svih dimenzija, behaton ploče, fert gredice i gašeni kreč.

Vibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterijaVibrostub Betonska galanterija