PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Bebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN

Telefon: 021/ 50 00 90
Telefon: 064/ 29 28 172
Fax: 021/ 50 00 90
Adresa: Rumenačka 29, Novi Sad
Email: kul-tin@sbb.rs
Web: www.kul-tin.com
Bebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi oprema

KUL-TIN komision:bebi i dečija odeća, oprema, igračke. Dečija posteljina,pelene,benkice,portikle,bodići,haljinice,pidžame,majice,prsluci.KUL -TIN komision-prodavnica za decu od 0 do 16 godina starosti.

KUL -TIN komision-prodavnica za decu od 0 do 16 godina starosti. Sve za Vaše mališane. Oprema, odeća, igračke.

Domaći i ino-proizvođači, vrhunski kvalitet, najpovoljnijije cene.

U KUL-TIN komisionu možete po veoma povoljnim cenama naći kompletan program bebi i dečije garderobe i opreme, igračaka i drugih artikala domaćih i inostranih dobavljača.

U širokoj paleti našeg asortimana nalaze se poznate robne marke.

KUL-TIN komision-prodavnica dečije garderobe i igračaka kupcima nudi po pristupačnim cenama u bogatoj i raznovrsnoj ponudi sledeće:

- dečija posteljina
- pelene
- benkice
- portikle
- bodići
- štramplice
- kompleti
- peškiri
- podmetači
- trenerke
- pantalone
- pidžame
- majice
- prsluci
- jakne
- haljinice
- pantalonice

i još puno toga za uzrast od 0 do 16 godina neophodno savremenim roditeljima za uspešno podizanje i opremanje svojih najmilijih.

Asortiman KUL-TIN komision-prodavnice dečije garderobe, opreme i igračaka, odlikuje pored kvalitetne garderobe i opreme i to da su u ponudi artikli renomiranih proizvođača od posebno odabranih materijala, široke palete boja i dezena.

Oprema za bebe i dečija garderoba izrađeni su od kvalitetnih materijala, savremenog dizajna, boje su postojane i primerene načinu održavanja dečije garderobe.

Sarađujući sa renomiranim proizvođačima, prateći svetske trendove, prodavnica - komision KUL-TIN u svoj program je uvrstila sve one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima miran san.

 

Komision KUL-TIN  odličan izbor, najbolji tim

Bebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi opremaBebi i dečija odeća, oprema, igračke KUL - TIN Bebi oprema