PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

TEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe

Telefon: 021/ 60 41 807
Fax: 021/ 60 41 874
Adresa: Pinkijeva 15, Bačka Palanka
Email: tehimimeks@gmail.com
TEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi oprema

Uvoz i distribucija kolica brend PIERRE CARDIN i opreme za bebe.U našoj VELEPRODAJI:najnoviji modeli bebi kolica, kišobran kolica i travel sistema PIERRE CARDIN kolekcije po povoljnim cenama.Moderno dizajnirana, multifunkcionalna, lagana

Preduzeće TEHIM-IMEKS doo osnovano je 1990. god.

Uvoz i distribuciju kolica i dečije opreme pod brendom PIERRE CARDIN vršimo od 2001.
Sedište TEHIM-IMEKS doo je u Bačkoj Palanci, odakle se vrši distribucija proizvoda, a tu se takođe, nalazi i maloprodaja gde se mogu naći svi naši proizvodi, kao i još mnogo toga vezanog za baby opremu.

U našoj VELEPRODAJI raspolažemo raznovrsom ponudom najnovijih modela kolica, kišobran kolica i travel sistema PIERRE CARDIN kolekcije po povoljnim cenama, sa odličnim odnosom kvalitet-cena.

Moderno dizajnirana, multifunkcionalna, lagana (izrađena od aluminijuma), laka za slapanje i rasklapanje, stabilna, kvalitetno izrađena od najkvalitetnijih materijala, samo su neke od karakteristika modela iz kolekcije PIERRE CARDIN koja imamo u ponudi.

U našoj VELEPRODAJI može se naći više najnovijih modela sklopivih kolica, kompaktnih putnih sistema sa jednoručnim sklapanjem što omogućava brzo i lako unošenje i iznošenje bebe iz kola od rođenja do 3 godine starosti i više drugih modela.

Sva kolica su stabilna, lagana i lako pokretljiva.

Naslon ima mogućnost regulacije u više položaja, krov se lako i postepeno otvara i zatvara.
Sva kolica su opremljena sigurnosnim pojasom sa kopčom za fiksiranje, prostorom za sitnice i spoljnom navlakom.

Posetite TEHIM-IMEKS doo i obezbedite svoj maloprodajni objekat najnovijim modelima baby kolica iz kolekcije PIERRE CARDIN.

TEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi opremaTEHIM-IMEKS doo kolica i oprema za bebe Bebi oprema