PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

TRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ

Telefon: 021/ 67 80 397
Telefon: 63/ 48 06 45
Fax: 021/ 67 80 399
Adresa: Jegrička 3, Novi Sad
Email: tejic-tr@nspoint.net
TRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ Autoprevoznici

Transport u domaćem i medjunarodnom saobraćaju,ugostiteljstvo,hotelijerstvo.Pansionski kapacitet: 80 ležajeva, sobe sa 2-6 ležajeva, sobe sa francuskim ležajevima, apartmani,kancelariski prostor,menza. Sobe su klimatizovane,sa kupatilom,mini barom,tv

Autotransport Tejić doo je relativno mlada firma na našem tržištu, koja se bavi pružanjem usluga transporta u domaćem i medjunarodnom saobraćaju, ugostiteljstvom i hotelijerstvom.

Naša specijalnost u okviru transporta su prevoz zbirne robe, opasnih materija, gabaritnih tereta, kranskih utovar i selidbenih stvari.

Sa malim dostavnim vozilima možemo ispoštovati svaku želju kupca. Odlikuje nas tačnost, brza usluga, povoljne cene, ljubazno osoblje i vozači.

Sva naša vozila zadovoljavaju visoke standarde Evropske unije vozači su iskusni, stručno obučeni i redovno usavršavani u stručnom smislu i u promenama popisa.

U severnom delu Novog Sada, u srcu industrijske zone Sever, uz sam auto put, nedaleko od Carinskog terminala na Rimskim šančevima, smešten je naš pansionsko ugostiteljski objekat, namenjen za smeštaj radnika.

Smeštajni kapaciteti su nam 80 ležajeva, raspoređenih u sobama sa po 2-6 ležajeva, sobama sa francuskim ležajevima, te apartmanima, kancelariskim prostorom, menzom.

Sobe su klimatizovane, sa kupatilom, mini barom, tv uređajem, toplim bojama koje su usklađene sa savremenim osvetljenjem i adekvatnim grejanjem.

U sklopu objekta se nalazi i Cafe bar sa ljubaznim osobljem, gde svaki putnik namernik može da se okrepi i nađe prenoćište.
U baru se može pronaći sve ono što danas traže mladi.
Oko objekta se nalazi prostoran parking za putnička i teretna vozila.

Objekat se nalazi na adresi Jegrička 3.

Prednosti ovog objekta su sto se nalazi na mirnom mestu, na 5 km od centra grada, 7 km od Petrovaradinske tvrđave, na nekoliko km od poznatih Čenejskih salaša.

Objekat se nalazi u izmedju dve petlje, na auto putu, te je omogućen, brz i jednostavan nastavak vašeg puta.

Pozovite nas, tu smo za vas, da izadjemo u susret svim vašim zahtevima.

Poklonite nam svoje poverenje

TRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ AutoprevozniciTRANSPORT I PANSION AUTOTRANSPORT TEJIĆ Autoprevoznici