PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

Radivojević Drive doo

Telefon: 064/ 13 34 318
Adresa: Železnička 24,Veternik, Novi Sad
Radivojević Drive doo Auto kozmetika

Proizvodnja osveživača za automobile, autobuse, kamione i za kuću. Osveživači u obliku jelkice i sprej bočica..Sedam vrsta mirisa. Prodaja na malo i veliko.Prijatan osveživac prostora, pogodan za automobil ili manji prostor u kući i kancelariji.

Proizvodnja air fresh osveživača za automobile, autobuse, kamione i za kuću. Osveživači se proizvode u obliku “mirišljave kapljice” (jelkice) i sprej bočica od 30 ml.

U ponudi je sedam vrsta mirisa i to:
- kokos
- ocean
- for man
- pino
- unisex
- strawberry

Auto osveživač “mirišljave kapljice” (jelkice) izradjen je od najkvalitetnijeg visokoupijajućeg, kapilarnog kartona sa parfemskim kompoazicijama svetski poznatih i najkvalitetnijih esencija mirisa.
Prijatan osveživac prostora, pogodan za automobil ili manji prostor u kući i kancelariji. Otpušta dozu mirisa po zelji korisnika u zavisnoti od načina uptrebe. Osveživač se proizvodi u vise formi i oblika, u cilju zadovoljenja različitih ukusa potrosaca.
Za dugotrajan efekat osveživača, potrebno je kapljicu- jelkicu postepeno izvlačiti iz zastitne kesice. Ne preporučuje se potpuno odstranjivanje kesice, jer će osveživač vrlo intezivno mirisati ali će rok trajanja biti kratak. Na visokim temperaturama potrebno je vratiti kapljicu-jelkicu u kesicu i ostaviti samo mali deo da viri van nje kako bi se sprečilo preterano isparavanje.

Za duze trajanje mirisa našim kupcima nudimo AUTO SPRAY koji sadrzi odgovarajuci miris za jelkice. Uz samo jedan auto spray, kapljicu-jelikicu mozete koristiti nekoliko meseci.

A U T O S P R E Y

Bočica 30mml sa raspršivačem i koncentrovanim kvalitetnim mirisima namenjenim za dezodorisanje manjih prostora. Miris ne treba nanositi dirktno na kontrolnu tablu ili namestaj već ga raspršiti u vazduhu ili na neku podlogu (kapljica-jelkica i sl.).

Mirisi za svaki nos. Prodaja na veliko imalo.

Za ugodniju i udobniju vožnju – air fresh osveživača firme “RADIVOJEVIĆ DRIVE” doo.

Radivojević Drive doo Novi SadRadivojević Drive doo Novi SadRadivojević Drive doo Novi SadRadivojević Drive doo Novi Sad