PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

AUTO SERVIS ZOTIM

Telefon: 021/ 89 18 18
Telefon: 063/ 84 84 238
Adresa: Futog, Povrtarska 111, Novi Sad
AUTO SERVIS ZOTIM Auto klima

AUTO SERVIS ZOTIM: sve vrste autoelektričarskih usluga za putnička motorna vozila; ugradnja, servis, opravka i održavanje uređaja za pogon na TNG („autogas“); servis, punjenje, opravka i održavanje klima uređaja u putničkim motornim vozilima.

AUTO SERVIS ZOTIM pruža sve vrste auto električarskih usluga za sve vrste putničkih i poluteretnih motornih vozila.
Ispravna elektroinstalacija i ispravno funkcionisanje električnih agregata i komponenti u automobilu omogućava efikasnu i bezbednu upotrebu automobila u saobraćaju u svim vremenskim uslovima. AUTO SERVIS ZOTIM svojim iskustvom i stručnošću Vam to obezbeđuje.

AUTO SERVIS ZOTIM u sve tipove putničkih motornih vozila vrši ugradnju, servis, opravku i održavanje uređaja za pogon na TNG („autogas“).
Upotreba autogasa za pogon motornih vozila ima niz prednosti u odnosu na pogon na benzin ili dizel gorivo:
- ušteda na troškovima pogonskog goriva zbog znatno niže cene,
- mirniji rad motora,
- duži vek trajanja motora ( oko 30% ),
- čistiji izduvni gasovi.

AUTO SERVIS ZOTIM za ugrađene uređaje obezbeđuje atest u okviru autoservisa.
Ugrađujemo nove i polovne (remontovane) original italijanske gasne uređaje.

AUTO SERVIS ZOTIM vrši servis, punjenje, opravku i održavanje klima uređaja u putničkim motornim vozilima.
Klima uređaj u automobilu je složen mehanizam koji zahteva redovno održavanje, a za zdravlje je najbitniji tretman čišćenja od algi, bakterija i virusa što je potrebno obaviti svake godine.
Kod nas je prisutno neopravdano mišljenje da je klima u automobilu štetna po zdravlje, što je posledica neznanja ili nedovoljne obaveštenosti.
Savet stručnjaka je da temperaturna razlika u putničkom prostoru vozila ne bude veća od 5-6 °C u odnosu na spoljnu temperaturu, kao i da se klima uređaj u kolima isključi 15-tak minuta pre završetka vožnje, kako bi se temperatura u kolima približila spoljnoj i tako pripremio organizam za izlazak na sunce.
Treba znati i pravilno rukovati klima uređajem. Tako, nije preporučljivo uključivati klimu kada motor vozila nije zagrejan ili kada vozilo stoji ili se veoma sporo kreće. Ako već morate da uključite klima uređaj, podesite strujanje vazduha na minimum.
Klima uredjaj u vozilu treba koristiti tokom čitave godine, znači i zimi. Klima može da smanji vlagu u kabini vozila i u zimskim uslovima da odmagli unutrašnja stakla. Na taj način će se trenutno povećati pritisak freona u celom sistemu klima uređaja, te neće doći do odvajanje ulja od gasa u freonu i do curenja gasa iz sistema.
I na kraju: klima nikako nije luksuz već potreba, za bezbednije i ugodnije putovanje.

AUTO SERVIS ZOTIM servisira i benzinske pumpe, dizne, a pruža i druge servisne usluge.

AUTO SERVIS ZOTIM Vam želi ugodnu vožnju i sretan put.

AUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klimaAUTO SERVIS ZOTIM Auto klima