PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

AUTO GAS RADIĆ

Telefon: 021/ 65 00 766
Telefon: 021/ 63 93 755
Telefon: 064/ 26 60 359
Adresa: Novosadski put 19, Veternik, Novi Sad
Email: autogasradic@gmail.com
Web: www.autogasradic.com
AUTO GAS RADIĆ Auto gas

AUTO GAS RADIĆ je sertifikovani i ovlašćeni servis za ugradnju i servisiranje auto-gas opreme nekoliko renomiranih proizvođača kao što su TOMASETTO, AC, LOVATO, LANDI, BRC i ZAVOLI.

AUTO GAS RADIĆ doo servis je osnovan 1999. Godine, od kada se bavi ugradnjom auto-gas opreme kao jedan od tri prva ozbiljna servisa za konverziju automobila na tecni naftni gas - TNG i od tog trenutka se bavi isključivo ugradnjom auto-gas sistema, od onih najjednostavnijih do sistema za vozila poslednje generacije (motori euro 3 i euro 4).

AUTO GAS RADIĆ je prvi servis koji je od MAŠINSKOG FAKULTETA NOVI SAD i UNIS INSTITUT SARAJEVO dobio odobrenje da se vozila atestiraju u prostorijama servisa, što potvrdjuje kvalitet kako opreme koja se ugradjuje tako i same ugradnje.

AUTO GAS RADIĆ je sertifikovani i ovlašćeni servis za ugradnju i servisiranje auto-gas opreme nekoliko renomiranih proizvođača kao što su TOMASETTO, AC, LOVATO, LANDI, BRC i ZAVOLI.

Ugrađujemo gasne uređaje u vozila sa sledećim sistemima napajanja vozila gorivom:
- karburatorski sistemi
- monopoint sistemi
- lamdakontrol sistem
- sekvencijalni sistem
Najnovije čime se možemo pohvaliti je ugradnja TNG u vozila sa dizel motorima.
Ugradnju svih sistema radi visoko profesionalni tim koji je obucen i sertifikovan.
Stalnim usavršavanjem održavamo zavidan nivo kvliteta usluga koje nudimo, na šta smo ponosni, a o čemu može posvedočiti nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

AUTO GAS RADIĆ - UGRADNJA I SERVIS AUTO GAS UREĐAJA

AUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gasAUTO GAS RADIĆ Auto gas