PrivrednikInfo na srpskom jeziku PrivrednikInfo in English
 

ITALPAK napredni sistemi pakovanja

Telefon: 021/ 54 24 28
Fax: 021/ 54 24 29
Adresa: Puškinova 13, Novi Sad
Email: italpak@eunet.rs
Web: www.italpak.co.rs
ITALPAK napredni sistemi pakovanja Ambalaža

Oprema za testenine,mašina za pakovanje testenine,hleba, peciva,varilice,pakerice,vakumirke,pakerice za termoskupljanje,pakerice automatske,folije, vrećice i ambalaža za pakovanje,oprema i tinte za označavanje

ITALPAK se bavi distribucijom mašina za pakovanje testenine,hleba, peciva i drugih pekarskih proizvoda. Pored pekarske, ove mašine imaju široku primenu i u kondiktorskoj i papirnoj industriji, odnosno koriste se svuda gde je proizvod potrebno pojedinačno ili zbirno upakovati.

Program proizvoda ITALPAK:

• Oprema za testenine
• Varilice
• Pakerice - vakumirke
• Pakerice za termoskupljanje
• Pakerice automatske
• Folije, vrećice i ambalaža za pakovanje
• Oprema i tinte za označavanje
• Oprema i ambalaža u pekarstvu

Uz ove mašine ITALPAK nudi i termoskupljajuće i streč folije različitih debljina i širina namenjenih prehrambenoj i drugim industrijama i trgovini.

ITALPAK ima u ponudi i različite vrste automatskih i poluautomatskih dozatora i mašina za pakovanje granulaste, sipke i praškaste robe kao što su kafa, testenina, žito, brašno i slično u prethodno pripremljene kesice izrađene od folije, papira i sl.

Oprema i mašine za proizvodnju svih vrsta domaćih i delikatesnih testenina vodećeg svetskog proizvođača ITALPLAST iz Italije predstavlja najnoviji segment kojim je upotpunjena ponuda mašina u industriji hrane forme ITALPAK.

Za sve mašine ITALPAK je obezebedio servis i originalne rezervne delove.

AKCIJA:

ITALPAK profesionalna mašina za sečenje hleba MANOLI, kriške različitih širina.
Max dimenzija hleba 44x31x16; debljine rezanja: 8; 9; 10; 11; 12; 14; 16 mm.

ITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja AmbalažaITALPAK napredni sistemi pakovanja Ambalaža